Du er landet på Boksmadrasser.dk, det helt rigtige sted at finde Konges Sløjd topmadras. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Konges Sløjd topmadras tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Konges Sløjd Kapok Topmadras Nature

  • Mærke: Konges Sløjd
  • Materiale: Kapok

Sidste produkt på vores liste er Konges Sløjd Kapok Topmadras Nature som vi har fundet til 299,- hos Luksusbaby Danmark.

Forhandlerens beskrivelse:
Super lækker kapok topmadras til sengen.
Kapok er hypoallergen, åndbart og har antibakterialle egenskaber.
Så kan barnet ligge ekstra dejligt på dette bæredygtige materiale.
100% økologisk bomuld betræk 100% økologisk kapok fyld Baby: 70×110 cm Junior: 70…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Konges Sløjd Topmadras på listen er Konges Sløjd Kapok Topmadras Nature fra Luksusbaby Danmark med en pris på 299.00. Billigste udvalgte Topmadras er Konges Sløjd Kapok Topmadras Nature som du kan købe for 299.00 hos Luksusbaby Danmark. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Konges Sløjd Topmadras data og priser er hentet fra 1 butikker (Luksusbaby Danmark). Alle Konges Sløjd Topmadras tilbud er opdateret i dag 06-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Topmadras guides:

Fandt du ikke det rigtige Topmadras blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Topmadras: